Ofertes Hotel Nieves Mar

Reserva amb RVHotels a el millor preu

Decidir ara, et costarà menys. A l'Hotel Nieves Mar oferim contínuament ofertes perquè els teus desitjos siguin molt més fàcils de complir. Preu mínim garantit per nit.

Ofertes per a les teves vacances en la Costa Brava:


CREUER A LES ILLES MEDES

Ofertes i escapades en hotel de 4 estrelles

Una finestra al fons marí de la Costa Brava

CREUER A LES ILLES MEDES

La Costa Brava ens té enamorats i les experiències marítimes són una de les millors maneres de conèixer racons impressionants accessibles únicament a bord d’un vaixell.

Gaudeix d’un dia tranquil i relaxant navegant a bord d’un catamarà amb visió submarina. Una experiència amb la qual descobriràs la bellesa del fons marí que amaga el Parc Natural de les Illes Medes!

Una oportunitat única per a visitar el paradís per a molts bussejadors, ja que aquestes illes constitueixen una de les reserves de flora i fauna més importants del Mediterrani Occidental.

Omple’t d’energia i deixa’t captivar per l’univers marí de la Costa Brava!

L’experiència inclou:

 • Navegació cap a les Illes Medes en un catamarà amb grans finestrals que et permetran contemplar el món submarí que amaga aquest Parc Natural.
 • Durada de l’activitat: 2 hores
 • Allotjament a l’Hotel Nieves Mar
 • Esmorzar bufet inclòs. Amb possibilitat de mitja pensió o pensió completa sota un petit suplement

[widgetkit id=5075]

Preu des de més econòmic per persona i nit en base a habitació doble petita, esmorzar inclòs. Preguem que consultin preus per a altres dates, ocupacions i tipus d’habitació.
Experiència disponible els mesos de Juliol i Agost els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16.30 a 18.30 hores i els diumenges d’11 a 13 hores.
Selecciona l’activitat en el segon pas de la reserva, una vegada ja hagis seleccionat el tipus d’habitació desitjat. Una vegada realitzada la reserva, contacta amb l’hotel per a informar sobre el dia en què desitges realitzar l’activitat.

82/nit
  L'Escala...
  Som-hi!

  Passeig Mar, 8
  17130 L'Escala, Girona.
  (+34) 872 550 450

  [email protected]
  RESERVA PER A GRUPS

  En RV Hotels li ajudem a gestionar el teu grup
  per que no t'hagis de preocupar de res.