Ofertes Hotel Nieves Mar

Reserva amb RVHotels a el millor preu

Decidir ara, et costarà menys. A l'Hotel Nieves Mar oferim contínuament ofertes perquè els teus desitjos siguin molt més fàcils de complir. Preu mínim garantit per nit.

Ofertes per a les teves vacances en la Costa Brava:


VIATGE AL PASSAT A TRAVÉS DE LES RUÏNES D’EMPÚRIES

Ofertes i escapades en hotel de 4 estrelles

No perdis l’oportunitat de viure una experiència única en un enclavament privilegiat únic al món.

VIATGE AL PASSAT A TRAVÉS DE LES RUÏNES D’EMPÚRIES

T’agradaria viure a les teves pròximes vacances l’època del gran imperi romà, de les batalles en el Coliseu o de la lluita entre gladiadors? Amb aquesta experiència et teletransportaràs al passat a través del jaciment d’Empúries, parada obligatòria durant la teva estada a l’Escala.

Descobriràs la història i els secrets que amaga Empúries, l’únic jaciment de la península on conviuen restes d’una ciutat grega amb restes d’una ciutat romana.

Més de 2500 anys d’història que tindràs l’oportunitat de conèixer en una visita excepcional amb la mar com a teló de fons.

L’experiència inclou:

 • Visita a les ruïnes d’Empúries: inclou visita a la ciutat grega, a la ciutat romana i al museu d’arqueologia. Durada aproximada de l’experiència: 2h 30 minuts.
 • En els panells informatius situats al llarg del recorregut trobaràs codis QR que et permetran descarregar les audioguies en el teu propi mòbil, perquè puguis gaudir de l’experiència amb total tranquil•litat i seguretat
 • Allotjament en habitació doble petita a l’Hotel Nieves Mar
 • Esmorzar inclòs. Amb possibilitat de mitja pensió o pensió completa sota un petit suplement.

[widgetkit id=5075]

Preu des de més econòmic per nit sobre la base d’habitació doble petita. Preguem que consultin preus per a altres dates, ocupacions i tipus d’habitació.
Preu de la visita: 5€,10€ per persona. Els nens menors de 16 anys realitzen la visita de manera gratuïta. Selecciona l’activitat en el segon pas de la reserva, una vegada ja hagis seleccionat el tipus d’habitació desitjat.
Una vegada realitzada la reserva, contacta amb l’hotel per informar sobre l’hora i el dia en què desitges realitzar l’activitat.

73/nit
  L'Escala...
  Som-hi!

  Passeig Mar, 8
  17130 L'Escala, Girona.
  (+34) 872 550 450

  [email protected]
  RESERVA PER A GRUPS

  En RV Hotels li ajudem a gestionar el teu grup
  per que no t'hagis de preocupar de res.