Arribada

Sortida

Descobreix la Costa Brava més salvatge

A punt per a l'experiència?

L'escala, empúries i l'Alt Empordà

Ens trobem a l'Alt Empordà, comarca limítrof amb les històriques El Vallespí i El Rosselló, el patrimoni és molt ric i amb un gran llegat arqueològic. com les troballes d'Empúries o Roses, antics monestirs romànics o poblacions medievals com Peralada o Castelló d'Empúries.

De gran interès artístic són les obres de Salvador Dalí a Figueres ia Cadaqués - Port Lligat.

L'Escala guarda un dels jaciments arqueològics més importants de Catalunya: les Ruïnes d'Empúries, valuosíssim conjunt que forma part del Museu d'Arqueologia de Catalunya.

La zona va ser la porta d'entrada de les cultures clàssiques a la península Ibèrica.

L'Escala és una destinació perfecta per gaudir de les vacances en família. Disposa de gran oferta d'allotjament i restauració adaptada a totes les necessitats, activitats nàutiques. esportives i de lleure pensades per a totes les edats, propostes d'entreteniment i un programes d'animació específics per a nens. També, el seu litoral, per les seves característiques, és ideal perquè els més petits puguin gaudir de les platges.

En un dels seus passejos al costat de la mar, es troba el monument dedicat a la Dona de l'Pescador, testimoni de la tradició pesquera de l'Escala a l'llarg de la història. El peix és el plat protagonista de la gastronomia mediterrània de l'Escala, que compta amb un gran prestigi internacional.

Llocs d'interès a l'Escala i Sant Martí d'Empúries

(* No confondre amb Castellò d'Empúries, ja que és una altra localitat pròxima)

Ruïnes Greco-Romanes
Ruïnes Greco-Romanes

Els mosaics de les velles cases senyorials, l'escultura de Asclepi o l'imponent fòrum romà són de visita obligada. Des del MAC-Empúries s'organitzen visites guiades molt interessants.

+ INFO
Albons
Albons

Un d'aquells llocs que et contagien la seva tranquil ritme de vida i que et convida a passejar, a peu o amb bicicleta, entre camps de cultiu, perquè puguis viure l'essència d'aquesta comarca.

+ INFO
Platja de Riells
Platja de Riells

El passeig que envolta aquesta platja està dedicat a l'obra del Petit Príncep d'Antoine de Saint-Exupéry. Hi ha tot tipus de restaurants, bars, botigues i comerços. A l'estiu es realitzen nombroses activitats i a l'capvespre s'instal·la un mercat d'artesania.

+ INFO
Callol Serrats
Callol Serrats

Aquesta fàbrica, que admet visites, s'ha transmès de generació en generació la tradició mil·lenària de la salaó de l'anxova, sent l'empresa en actiu més antiga de el sector.

+ INFO
Sant Martí d'Empúries
Sant Martí d'Empúries

Val la pena recórrer els seus carrers estrets. A la plaça Major hi ha diversos restaurants amb interessants propostes gastronòmiques. Un cop visitat aquest nucli, també és molt recomanable recórrer el passeig d'Empúries, que uneix Sant Martí amb el nucli urbà de l'Escala.

+ INFO
Norayes
Norayes

Els norayes de l'Escala són diversos pilons d'amarratge de pedra, situats al nucli antic de l'Escala. Estan inclosos en l'inventat de l'Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

+ INFO
La Bisbal d'Empordá
La Bisbal d'Empordá

La Bisbal d'Empordà és avui un dels centres ceràmics capdavanters de Catalunya. La importància d'aquesta activitat es reflecteix clarament en el paisatge urbà de la ciutat, caracteritzat per les esveltes siluetes d'antigues xemeneies industrials i per una àrea comercial fortament dirigida vers la comercialització dels diferents productes ceràmics.

+ INFO
Castellò d'Empúries
Castellò d'Empúries

Castelló d'Empúries es troba prop de la desembocadura de la Muga, al golf de Roses. La seva estratègica ubicació permet al viatger conjugar l'art i la cultura amb el turisme de sol i platja i el gaudi de la natura.

+ INFO

Les platges i cales de el golf de roses

De I'Estartit fins Empúries: Un exemple de la bellesa natural de l'entorn de l'Escala.

Tambíen anomenat Badia de Roses, és una immensa regió amb 45 km de platges, 15 km de coves i grutes i 50 km de mar navegable. S'estén des del Cap de Creus, fins a la serralada de Montgrí Massif. Aquestes muntanyes protegeixen de manera natural les platges de l'Escala, d'aigües tranquil·les i cristal·lines, ideals per gaudir en família i per a la pràctica d'esports aquàtics.

Si et planteges unes vacances a la Costa Bravo, no et pots perdre la Badia de Roses i descobrir totes les seves platges.

Platges i Cales de l'Escala

Cala Pedrigolet
Cala Pedrigolet

De reduïdes dimensions, és l'única cala de pedres al litoral d'Empúries. Gairebé la teva pròpia platja privada de 10m x 15m.

Rec del Molí
Rec del Molí

Platja de sorra fina. És la primera de les platges d'Empúries. Trobem dunes, paisatges rocosos i abundant fauna submarina. Zona on s'admeten gossos. 350m.

La Creu
La Creu

De sorra i al nucli urbà de l'Escala. Es conserven algunes pintoresques i antigues barraques de pescadors i es mantenen diverses embarcacions amarrades tot l'any. 20m.

Bol Roig
Bol Roig

És una cala natural, formada per còdols grans. es troba dins el preciós entorn de Les Planasses. just darrere del port, en direcció sud. a molt pocs minuts a peu seguint el camí de ronda GR-92. Ideal per practicar submarinisme o snorkel. 250m.

Cala Montgo
Cala Montgo

Cala de sorra fina protegida de la tramuntana. Es troba en la part més meridional de l'Escala. 430m.

Illa Mateua
Illa Mateua

Cala rocallosa, situada a la zona de Les Planasses (Entre el port i la Punta Montgó). Les Planasses formen part de l'espai de Parc Natural de l'Montgrí, és Illes Medes i el Baix Ter.

Més informació a visitlescala.com

L'Escala...Som-hi!

Passeig Mar, 8 - 17130 L'Escala, Girona.

(+34) 872 550 450

[email protected]

Reserva per grups

A RV Hotels t’ajudem a gestionar el teu grup
perquè no hagis de preocupar-te de res.

Més info

    Newsletter

    Subscriu-te i rep un descompte del 5% a la teva propera escapada.

    Subscriu-teIcono Sobre